Reklama
 
Blog | Vladimír Bohm

Další varianty covidu, aneb co od nás příroda chce?

Mysleli jsme si, že už je koronavirus za námi, že nás zachrání a vše vyřeší dvě nebo tři dávky očkování. Začali jsme zase cestovat po světě, užívat si a vracet se do starých zaběhlých kolejí našich životů. Ale ouvej, další varianta viru je tu a nyní ještě agresivnější a nebezpečnější. Možná jste si také položili otázku proč?

Co od nás příroda vlastně chce?

Víme přeci, že každá matka chce po svých dětech, aby se slušně chovali a žili dobrý život. Stejně tak i příroda, matka země nás všech, chce, abychom žili v míru a harmonii mezi sebou, nebojovali a vzájemně se nevyužívali.

Jedna, druhá, třetí dávka a stejně je tu zase další agresivnější varianta covidu. Všem začíná být pomalu jasné, že není řešení každý měsíc se očkovat další dávkou. Musíme se zeptat na skutečný důvod pandemie a pak hledat řešení.

Skutečná příčina pandemie a její náprava

Naše poškozené mezilidské vztahy jsou zdrojem všech problémů na světě. Nenávistné myšlenky a touhy, které máme směrem k druhým lidem se zhmotňují do nejnižší fyziologické roviny a tou je forma viru. Pokud vytváříme negativní myšlenky a následně se špatně chováme k druhým lidem, pak příroda generuje jako odpověď a impulz pro naši nápravu negativní virus.

Máme jedinečnou možnost, ale i odpovědnost každý sám začít ve svých myšlenkách, touhách a následně činech, vytvářet harmonické mezilidské vztahy. Návod je jednoduchý a ve dvou stupních nám ho sdělili mudrci již před tisící lety. Nedělej druhému to, co nechceš, aby dělal tobě a miluj bližního jako sebe sama.

Pokud každou myšlenku, kterou máme směrem k druhým lidem zkorigujeme skrze tyto moudra, vzejdou z nich pouze dobré činy a začneme postupně napravovat naše mezilidské vztahy. Díky tomu pak nejen koronavirus, ale všechny problémy současnosti doslova zmizí z našich životů.

Reklama